Workshops en kinderfeestjes

Ook zin in een onvergetelijk verjaardagsfeestje? Boek dan een workshop bij De Kinderdroom. Omdat het jouw feestje is, beslis jij als jarige wat jullie gaan doen. Wil je een zeepketting maken, cupcakes versieren of heb je zelf een fantastische creatieve ingeving? Dat kan allemaal bij De Kinderdroom. Want hier is maatwerk en persoonlijke inbreng belangrijk. Zo weet je zeker dat jij met volle teugen geniet. De Kinderdroom heeft alle knutselmaterialen in huis om een prachtig kunstwerk mee te creëren. Het plezier staat altijd voorop. Pas als jij een hoop lol hebt, is de workshop volledig geslaagd. Wil jij graag een speciaal themafeest en vier je jouw verjaardag liever thuis? Dan komt De Kinderdroom gewoon naar jou toe.

Voor wie zijn de workshops?

Voor kinderen vanaf ongeveer zes jaar.

Hoe groot zijn de groepen?

Minimaal vier en maximaal tien kinderen.

Zijn er nog extra's?

Zeker weten! Wat dacht je van een coole taart met jouw naam of favoriete (strip)held erop of een persoonlijke traktatie? Informeer naar de opties.

Hoe duur is het?

Omdat De Kindroom zoveel mogelijk maatwerk biedt is de prijs is altijd in overleg. Jouw ouders bepalen het budget en samen kijken we naar wat er met dat bedrag mogelijk is. Liever een kant-en-klare workshop? Boek bij De Kinderdroom al een workshop vanaf 7,50 euro per persoon. Enthousiast? Neem gerust contact op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Wat als ik nog lang niet jarig ben?

Voorlopig nog niet jarig en toch veel zin om te knutselen? Dan kom je toch gewoon langs zonder jarig te zijn!
Vraag gerust naar de mogelijkheden!