Ben jij (hoog)begaafd of (hoog)begaafd in combinatie met autisme of hoogsensitiviteit? Ben jij op zoek naar een coach en begeleiding waar jij jezelf mag zijn? Dan is De Kinderdroom de place to be! Ga de uitdaging van jouw ontwikkeling aan en maak jouw dromen waar.

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling

Bij De Kinderdroom staat niets vast en wordt de werkwijze op jou afgestemd. Naast de gesprekken die we voeren, maken we gebruik van creatieve werkvormen. We gaan jou aanzetten tot creatief denken en dat omvat meer dan knutselen alleen. Zo wordt er bijvoorbeeld ook gebruik gemaakt van gesprekskaarten, diverse binnen- en buitenactiviteiten en spelletjes.

Creatief bezig zijn is niet alleen ontzettend leuk maar ook heel belangrijk voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Want je leert brainstormen, inventieve oplossingen te zoeken en zelf je plan te trekken. Vervolgens ga je vol enthousiasme en opperste concentratie aan de slag. En als het even niet lukt? Dan vraag je om hulp, zoek je andere materialen, werk je met iemand samen, zet je de schouders eronder en probeer je het gewoon opnieuw. Net zolang tot je wél je doel bereikt.

Vaardigheden die jou verder helpen in het leven

Bij De Kinderdroom ben je ongemerkt bezig met het leren van allerlei vaardigheden waar je later in je leven ook veel aan hebt. Denk maar aan je prikkelverwerking, concentratie, fantasie, sociale vaardigheden, zelfredzaamheid en het probleemoplossend vermogen. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat jij je fijn ontspant en een hoop plezier aan het hele traject beleeft.

Nieuwsgierig geworden?

Vraag dan meer informatie aan over:

  • Individuele begeleiding
  • Begeleiding in een groep (maximaal vier kinderen)

De Kinderdroom biedt maatwerk!

Bij De Kinderdroom gaat het altijd om maatwerk. Tijdens een intake gesprek gaan wij samen onderzoeken wat jij wilt leren, waar jouw behoeftes in begeleiding liggen en hoe ik jou de hulp kan bieden die jij nodig hebt.

Wat zijn de kosten?

Neem voor meer informatie contact op met De Kinderdroom of bekijk hier de tarievenlijst.

Gespecialiseerd in het begeleiden van dubbelbijzondere kinderen